Sivut

26. tammikuuta 2013

Häämessut ja väsynyt morsian

No niin, nyt on häämessuilla käyty. Oli muuten paljon katseltavaa, vaikka messutila olikin suht pieni. Minun lisäksi messuille lähti O ja kaasoni. :) O kyseli ahkerasti eri valokuvaajilta ja pitopalveluilta hintoja. Reipas rakkaani. :)

Messut olisivat olleet tylsemmät ilman hassun höpsöä kaasoani. Ihana harakka, juoksi heti ensimmäisen korupisteen luo sormuksia ihastelemaan. Bling bling.

Kaaso sormus sormessa :)
 Myös minä kokeilin sormuksia vaikka se oma on jo tilattu. Tässä kultaseppämestari Tarkkasen sormuksia. Tykkään noista kapeista ja esittelijä ehdotti tätä yhdistelmää. Itse en yhtään tykkää, mutta kaason mielestä ihana. Minulle riittäisi pelkkä kihla ja yksi tuollainen timanttisormus.


Ja löytyihän se oma, tuleva sormuskin. Olin jo ollut hieman huolestunut kun en ihan muistanut miltä sormukseni näyttää (ei ollut kameraa mukana tilausta tehdessä). Ja mikä helpotus! Sehän oli jo upeampi kuin mikään muu sormus! Ihanaa!
Kuvat eivät tee oikeutta sormukselle. Uusi kuva tulossa kunhan saan sormukseni kotiin nyt kevään aikana.


Tarkoitushan oli katsella mm. kukkia. No arvatkaas mitä? Eihän siellä ollut niitä kukkia! Ainoat jotka löysin oli nämä ja nekin olivat esillä kaunein hääkimppu-kisaa varten:




Tämä oli kyllä ihmeellinen ratkaisu

Tämä oli minun suosikkini. Paljon neilikoita :)



Kakkuja sen sijaan oli yllättävän paljon.





Sain maistaa tuota keltaista kakkua. Mango-Mansikkaa. Namia!


 Niin ja kuppikakkuja! Juuri tällä tavalla haluaisin kuppikakkuja  meidän häihin.

Ajattelin että messuilta saattaisi löytyä vaikka laukku tai kengät, tai jotain muuta mukavaa. Kenkiä en kuitenkaan jaksanut ruveta sovittelemaan. Sen sijaan kaaso kokeili useampaakin paria ja löysi lopulta itselleen mieluisen parin.

Kaason kengät


Kaaso halusi välttämättä sovittaa hiuskorua hiuksiini ja itseasiassa se oli oikein sievä. Olen nyt miettinyt sitä pitkin iltaa. :) Ehkäpä pitää käydä liikkeen nettisivuilla katselemassa.


Hääpukuja katselin sillä silmällä. On viime aikoina ollut hirveä hinku päästä sovittamaan pukuja, tosin sen verran olen jänistänyt etten ole varannut sovitusaikaa mihinkään. Ehkäpä nyty kevään aikana. Hääpuvuissa näkyi selvästi vuoden 2013 trendi, pitsi.
















Niin ja löysinhän sieltä myös Pukunin Saaran tekemät puvut. Upeita olivat!

Pukuni edusti myös muotinäytöksessä kahdella puvulla. Kyllä erottuivat joukosta.
Tämä oli ihan lemppari, vaikken lyhyttä pukua haluakaan




Miesten vaatemuotiakin oli ihan kiitettävästi esillä. O on todennut haluavansa shaketin. Minun mielestä oikein hyvä valinta. Jos kuitenkin päädytään tavalliseen pukuun, olisi ihana jos se olisi harmaa. (Pahoittelen huonoja kuiva. Kamerani oli todella hidas ja mallit seisoivat paikallaan noin sekunnin. Raivostuttavaa).








Messuilta löytyi myös ihanan askartelukauppan Presenton koppi. Heille on tullut Martha Stewartin kuvioleikkureita (pakko saada). Sainpa sieltä -20% alennuskupongin ja tulee tarpeeseen. Nyt voin ostaa loput kutsutarvikkeet(ja ehkä jotain muutakin mukavaa) ja tehdä kutsut melkein valmiiksi.




Messulita en loppujen lopuksi ostanut juuri mitään, eikä siellä oikein myytykään paljoa. Kolme häälehteä, sukkanauha ja lasillinen samppanjaa, siinä päivän ostokset. Niistä lisää myöhemmin.

Eipä näkynyt teitä muita bloggaajia, muita tuttuja kylläkin. :)

2 kommenttia:

  1. Jippii! Ensimmäiset kuvat näytöspuvuista. Kiitos niistä ja ihanista sanoistasi!

    Itse vähän missasin näytöksen ja kuvasin tärisevää videopätkää omalta osastolta käsin. Huomenna paremmalla onnella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin upeita pukuja! Harmitti vain etten saanut parempia kuvia kun malleilla oli niin kiire liikkua :D

      Poista